Ingen binding

Telebranchens bedste service

Åbent døgnet rundt

Jabra Engage 75 Mono

Jabra Engage 75 Mono er en trådløs monohovedtelefon, der er designet til professionel brug og tilbyder fremragende lydkvalitet og avancerede funktioner. Den er ideel for brugere, der har behov for at være tilsluttet og have hænderne fri under telefonsamtaler eller når de lytter til lydindhold.

Hovedtelefonen er udstyret med Jabra Engage-teknologi, der sikrer en stabil og pålidelig forbindelse med en rækkevidde på op til 150 meter (afhængigt af miljøet). Dette giver brugere mulighed for at bevæge sig frit rundt på arbejdspladsen uden at miste forbindelsen.

Jabra Engage 75 Mono leverer en fremragende lydkvalitet med en klar og naturlig gengivelse af stemmer og lyde. Den har en støjdæmpende mikrofon, der reducerer baggrundsstøj og sikrer, at din stemme kommer tydeligt igennem under samtaler.

Hovedtelefonen har en komfortabel pasform med en polstret ørekop og et justerbart hovedbånd, der sikrer behagelig brug i løbet af dagen. Den er også udstyret med intuitiv betjening, der giver brugeren mulighed for at besvare/oplægge opkald, justere lydstyrken og styre afspilningen af lydindhold direkte på hovedtelefonen.

Jabra Engage 75 Mono er en fordel for professionelle brugere i forskellige arbejdsmiljøer, herunder kontorer, callcentre og andre steder med intens telefoniaktivitet. Den er ideel til brugere, der har behov for at være produktive og have fri bevægelighed samtidig med, at de opretholder klare og tydelige telefonsamtaler. Med det ene øre åbent har brugeren også mulighed for at være opmærksom på omgivelserne og deltage i samtaler med kolleger samtidig med, at de taler i telefonen.

2.399,00 kr. ex. moms

Varenummer JABENG75MO Kategorier ,

Se relaterede produkter her

OnePlus 12R 256GB
4.054,40 kr. ex. moms
OnePlus 10T 256 GB
4.859,20 kr. ex. moms
OnePlus 10T 128 GB
2.800,80 kr. ex. moms
Fast kontaktperson

Du har altid den samme kontaktperson hos IP ONE

Din kontaktperson er med din virksomhed fra starten, og har selv opsat jeres telefoniopsætning. Det er altså en person der kender din virkosmhed.

Tak, vi har nu modtaget din forespørgsel

Vil vil ringe dig op hurtigst muligt

Gem prisberegning

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]

Bliv ringet op

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]