Ingen binding

Telebranchens bedste service

Åbent døgnet rundt

VoLTE & WiFi-opkald

Se nedenfor hvordan du aktiverer VoLTE & WiFi-opkald på din telefon.

Tal over internettet og oplev hurtigere opkaldsforbindelse, bedre dækning og bedre lydkvalitet. 

Telebranchens bedste service

Ingen binding

Åbent døgnet rundt

FULD ADGANG TIL ALLE FUNKTIONER

Fordele ved VoLTE & WiFi-opkald

Når mobiltelefonen er et vigtigt arbejdsværktøj, er det vigtigt at kvaliteten er i orden – også når det kommer til lyd og hastighed.

Med VoLTE & WiFi-opkald kan du sikre dig at dine opkald går godt igennem og du dermed ikke går glip af nogen vigtige samtaler.

Bedre lydkvalitet

 Både VoLTE og wifi-opkald understøtter HD Voice, hvilket giver en klarere og mere naturlig lyd under opkaldene. Dette betyder, at samtalerne bliver mere tydelige og nemmere at følge med i.

Hurtig opkaldsoprettelse

Med VoLTE og wifi-opkald er opkaldsoprettelsen markant hurtigere sammenlignet med traditionelle mobilopkald. Dette betyder, at du kan etablere forbindelse hurtigere og slippe for lange ventetider.

Bedre dækning

Wifi-opkald giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald over wifi-netværket, selv når mobilsignalet er svagt eller ikke tilgængeligt. Dette er særligt nyttigt i områder med dårlig mobilnetværksdækning eller når du befinder dig indendørs, hvor mobilsignalet kan være svagt.

Effektiv dataudnyttelse

VoLTE og wifi-opkald bruger ikke mobildata som traditionelle opkald, hvilket kan være en fordel, hvis du har begrænset mobildata eller ønsker at spare på forbruget. Opkald over disse protokoller belaster ikke dit mobildataabonnement og giver dig dermed mere frihed til at bruge data til andre formål.

Sådan aktiverer du VoLTE og WiFi på din mobiltelefon

iPhone

VoLTE

Indstillinger → Mobilnetværk → Tale og data → Aktivér VoLTE

WiFi-opkald

Indstillinger → Telefon →
Wi-Fi-opkald → Aktivér Wi-Fi-opkald

Android

VoLTE

Indstillinger → Netværk og Internet →
Aktivér Forbedret 4G LTE-tilstand/VoLTE/HD Voice/Enhanced calling

WiFi-opkald

Indstillinger → Netværk og Internet →
Opkald via Wi-Fi → Aktivér Wi-Fi-opkald

Ofte stillede spørgsmål

Med WiFi-opkald (Voice over WiFi) ringer du via dit WiFi-netværk, lige så snart du er logget på en hvilken som helst WiFi-forbindelse. Det kan især være en fordel, hvis din virksomhed ligger i en betonbygning, kælder eller i tætisolerede lokaler med tykke glasruder. Det kan nemlig blokere for mobilsignalet således at dækningen på mobilnetværket kan være en udfordring.

Hvis du befinder dig på en lokation med WiFi og bevæger dig væk fra netværket, vil din telefon automatisk forbinde sig til 4G netværket. Du mærker derfor ingen forskel, men til gengæld en forbedret kvalitet i forhold til telefonsamtaler, som du kender dem.

VoLTE og WiFi-opkald er en del af mobilabonnementet og koster derfor ikke ekstra. Har du opbrugt din data, bliver du faktureret for forbrug af data, ligesom du ellers ville være blevet. WiFi-opkald betyder at du ringer over WiFi-netværket, og det koster derfor kun det, du normalt betaler for dit internet.

Modtageren behøver ikke at benytte VoLTE eller WiFi-opkald. Dog vil du ikke opleve en forbedret lydkvalitet, hvis modtageren ikke benytter sig af teknologien.

Hvis du er midt i en samtale via WiFi-opkald og bevæger dig udenfor rækkevidde, vil din telefon forsøge at etablere en forbindelse til 4G netværket. Din samtale vil dermed ikke blive afbrudt. Men befinder du dig i et område, hvor der ikke er 4G-signal, eller hvis signalet er meget dårligt, vil din samtale blive afbrudt. Det skyldes at VoLTE og WiFi-opkald kræver høj datahastighed, som ikke kan opnås via en 2G/3G-forbindelse.  

Hvis du er midt i en samtale via VoLTE vil din telefon ligeledes forsøge at give dig det bedste 4G-signal muligt, og den skifter derfor selv netværk, uden at din samtale afbrydes.

Hvis du har en Android-telefon, kan du se et ikon der viser at telefonen er koblet til VoLTE eller WiFi-opkald.

Du kan ringe til udlandet med både VoLTE og WiFi-opkald, præcis som hvis du ringede fra en 'almindelig' forbindelse.

VoLTE og WiFi-opkald fungerer kun når du opholder dig i Danmark.

Din telefon er som udgangspunkt sat til at vælge mobilnetværket, men har du dårligt signal, der hvor du befinder dig, så vil den vælge WiFi-opkald. Du kan på nogle telefoner gå ind i indstillinger og vælge WiFi-opkald som din foretrukne opkaldsmetode.

Sørg altid for at have den nyeste version af din telefons styresystem.
VoLTE og WiFi-opkald er ofte noget der skal aktiveres ved dit teleselskab, så ring endelig så vi kan tjekke om det er aktiveret på dit abonnement. Tel: 73 111 111 

Gem tilbud

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]

Bliv ringet op

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]