Ingen binding

Telebranchens bedste service

Åbent døgnet rundt

Udlandstelefoni

Uanset om du rejser inden for eller uden for EU, skal du kunne bruge din mobiltelefon uden at få en ubehagelig overraskelse på din telefonregning, når du er hjemme igen.

Dækket af ONE WORLD

Dækket af EU DATA

Ikke inkluderet

Dækket af ONE WORLD
Dækket af ONE WORLD
Dækket af EU DATA
Ikke inkluderet

Telebranchens bedste service

Ingen binding

Åbent døgnet rundt

EU-DATA

Uanset hvilket abonnement du har hos IP ONE, har du også data inkluderet når du befinder dig i andre EU-lande.

Med EU DATA-aftalen er det blevet meget mere bekvemt at kommunikere og bruge internettet på tværs af EU-landende, og det er blevet meget lettere at rejse og arbejde på tværs af grænserne uden at skulle bekymre sig om ekstra gebyrer.

Se her, hvilke lande der er omfattet af
EU DATA-aftalen

Azorerne, Belgien, Bulgarien, Ceuta, Cypern, Danmark, De Baleariske Øer, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Gyana, Grækenland, Guadaloupe, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Madeira, Malta, Martinique, Mayotte, Melilla, Norge, Polen, Porto Santo, Portugal, Réunion, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Vatikanet, Østrig, Ålandsøerne

 

ONE WORLD

Tryghed med mobilroaming i 63 lande udenfor EU

Få fuld tryghed med ekstra mobildata og flere opkaldsminutter, når du rejser udenfor EU, og undgå ubehagelige overraskelser.

For blot 279,- kr. kan du med en 10GB-roamingpakke, være sikker på, at telefonregningen ikke løber løbsk.

ONE WORLD - Find din pris

Se nedenfor hvad du har af udgiftet til tale og roaming med netop dit abonnement, når din medarbejder rejser ud i verden.

6GB

abonnement

50GB

abonnement

100GB

abonnement

1.000GB

abonnement

6GB og 50GB

abonnement

100GB og 1.000GB

abonnement

Se her, hvilke 63 lande der er inkluderet i ONE WORLD

Albanien, Anguilla, Antigua, Argentina, Australien, Bahamas, Barbados, Bermuda, Brasilien, British Virgin Islands, Brunei, Cambodia, Canada, Cayman Islands, Chile, Costa Rica, Dominica, Ecuador, El Salvador, Færøerne, Fiji, Grenada, Grønland, Guatemala, Guyana, Honduras, Hong Kong, Hviderusland, Indien, Indonesien, Japan, Kasakhstan, Kina, Kirgisistan, Malaysia, Mexico, Monaco, Montenegro, Nepal, New Zealand, Nicaragua, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Rusland, Serbien, Singapore, Sri Lanka, St. Kitts, St. Lucia, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Trinidad & Tobago, Tyrkiet, Ukraine, Uruguay, USA, Venezuela, Vietnam

Sådan opgraderer du til ONE WORLD

Opgradering skal ske INDEN AFREJSE
Har du et 100GB eller et 1.000GB abonnement er ONE WORLD automatisk aktiveret.

Før afrejse
Under rejsen
Efter rejsen
Ring og bestil
Kontakt os, så vi kan lægge pakken på dit abonnement inden du rejser til et af de inkluderede lande. Det er vigtigt, da det ikke er muligt at aktivere pakken, når du er rejst.
DATA-pakken starter automatisk
DATA-pakken starter automatisk når din mobil fanger net i et af de inkluderede lande. Data er tilgængeligt i 30 dage, eller til det er opbrugt. Du modtager en SMS når du har opbrugt 80% af pakken. Når du har opbrugt 100% af pakken, bliver der automatisk lukket for data. Herefter har du mulighed for at få en ny roaming-pakke med samme mængde data, ved at besvare en SMS, som du får tilsendt.
DATA tilgængelig i 30 dage
Hvis du har data tilbage, når du kommer hjem fra din rejse, vil det fortsat være tilgængeligt i 30 dage fra den dato det blev aktiveret. Ved en ny rejse efter de 30 dage, vil en ny roaming-pakke starte automatisk.
Ingen binding

Vi binder dig aldrig til en lang kontrakt

At binde sine kunder, er for os det samme som at sige, at man ikke kan stå inde for sit produkt
– og det kan vi

Hvis rejsen varer længere end 30 dage

Spar på udgifterne med en Softphone

Med en Softphone kan du ringe over internettet, hvilket kan være langt billigere end at bruge sin mobiltelefon, isæt når man er i udlandet. Derudover er du også sikret bedre lydkvalitet og bedre arbejdskomfort.

Ofte stillede spørgsmål

Når du anvender din mobiltelefon i udlandet, skal du være opmærksom på, at du vil blive opkrævet for både indgående og udgående opkald, da du bruger en udenlandsk operatørs netværk til at føre samtalen tilbage til Danmark (roaming). Priserne varierer afhængigt af landet og den valgte operatør.

Vær opmærksom på de dyre satellitopkald, især på færger eller fly, da selskaberne ofte bruger en privat operatør, som ikke følger IP ONEs roamingpriser eller EU-tariffer. Hvis du befinder dig i områder med begrænset dækning, kan din telefon muligvis også bruge en satellitforbindelse.  

Prisen på dit opkald til Danmark afhænger af hvilket land du er i og hvilken operatør du bruger. Indenfor EU er taksten den samme, som du betaler i Danmark. Udenfor EU har du mulighed for at kontrollere prisen, ved at tilkøbe en roamingpakke, hvor hele 63 lande er inkluderet. Se ovenfor.

Selvom der er sat en grænse på dit dataforbrug, skal du være opmærksom på, at det kan være meget dyrere at bruge telefonen i udlandet, især når det gælder datatrafik. Vi anbefaler derfor, at du slår automatisk e-mail og andre downloadfunktioner fra. Nogle mobiltelefoner er indstillet til at hente e-mails, spil, musik, podcasts eller nyheder med jævne mellemrum. Husk at slå denne funktion fra, inden du tager til udlandet.  når du bruger dem i udlandet.

Ønsker du ikke at benytte roaming i udlandet, har du mulighed for at slå det fra inde i dine indstillinger. Du har også mulighed for at ringe til os, og så vil vi gå ind og spærre for roaming i udlandet.

Du kan opnå besparelser ved at indstille din telefon til manuel netværkssøgning i udlandet. Dette giver dig mulighed for at vælge det billigste netværk samt se, hvilke netværk der tilbyder de nødvendige tjenester som fx sms og mms.

Når du kommer tilbage til Danmark, er det vigtigt at slukke og tænde din mobiltelefon, så den registreres på det danske netværk. Hvis du undlader dette, vil mobiltelefonen fortsat tro, at du er i udlandet og dermed opkræve udlandspriser for opkald til din telefonsvarer og andre tjenester.

Gem tilbud

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]

Bliv ringet op

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]