Ingen binding

Telebranchens bedste service

Åbent døgnet rundt

Søger du nyt job?

Vi vækster og har derfor løbende brug for flere hænder og nye kompetencer. Hold øje her, hvor vi løbende slår stillinger op til vores kontorer i Danmark og på Cypern.

Vil du være med til at betjene vores danske kunder, mens du nyder 330 dage med sol og varme, samt favorable skattefordele på smukke Cypern?
Vi søger en dedikeret kundeservicemedarbejder til vores team i Paphos.

Erfaring er ikke afgørende – bare du har vilje til at lære. Vi guider dig og tilbyder dig gerne en lækker iskaffe undervejs. På Cypern er kaffe en passion, og her kan du opleve en fantastisk kaffekultur.

I Paphos er der mange nationaliteter – også mange danskere. Det er nemt at skabe sig et netværk og der er arrangementer stort set hver uge. Det er nemt at komme til øen. Det tager 4 timer i fly fra Danmark, og vi hjælper dig naturligvis med at finde den helt rigtige bolig for dig.

Hvis du engang får lyst til at vende retur til Danmark igen, så er det vores plan at åbne kontor i hjertet af København, Århus eller Odense. Du har naturligvis også mulighed for at arbejde på vores eksisterende kontorer i Esbjerg og Kolding. Indtil da kan du nyde fordelene ved lavere skatter, eksotisk mad og et skønt netværk af både lokale og danskere som bor i Paphos.

Om Os:
IP One er et mindre dansk erhvervsteleselskab, der er specialiseret i skræddersyede telekommunikationsløsninger til virksomheder i hele Danmark. Vores dedikation til teknologi og skabelse af værdi for vores kunder har gjort at vi vokser år for år.
Vi er et lille team med store ambitioner for fremtiden, og vi vil gerne have dig med på vores rejse.

Lokation: Paphos, Cypern.
På vores kontor i charmerende Old Town, i Paphos forenes arbejde og fritid i en unik balance, hvor du kan udfolde dit potentiale. Med 330 solskinsdage, endeløse strande med krystalklart vand, fantastiske bjergområder og et uendeligt antal af restauranter med udsøgt mad, er Cypern en base der indeholder mange mindeværdige oplevelser, og så endda til markant lavere leveomkostninger sammenlignet med Danmark. Lad os ikke glemme at skatten er under 10%.

Ansvarsområder:
Som kundeservicemedarbejder hos IP One vil du være kontakt person på nye kunder som marketingsafdelingen og salgsafdelingen får ind.
Når salgsafdelingen har landet en kunde, vil kunden blive overleveret til dig, hvorefter du som deres faste kontakt person, vil tage en snak med dem omkring hvordan deres omstillingsanlæg, mobil abonnementer og eventuelt fiber internet forbindelser skal sættes op. Du vil få grundig oplæring og arbejde tæt sammen med kollegaer, der vil støtte dig, indtil du er rutineret i opgaverne.
Du vil derefter være kundens faste kontakt person. De kender dig og du kender dem.
Ofte præsenterer vores kunder sig kun med fornavn, så det klassiske ”Hvad er dit kunde nummer” samt andre forhindringer, bruger vi ikke. Det skaber glæde for dig og for kunden.
Vi binder ikke vores kunder til lange kontrakter, så der er meget langt imellem utilfredse kunder.

Vi lader de store teleselskaber om at håndtere de lange telefonkøer og utilfredse kunder 🙂

Kvalifikationer:
Vi søger en passioneret medarbejder, som brænder for at gøre et godt stykke arbejde og være en god repræsentant over for vores virksomhed. Har du lysten og drivet, så lærer vi dig resten.

Vi Tilbyder:

 • En konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer.
 • Skattefordelagtige forhold på Cypern. Her betaler du typisk under 10% i skat, inklusiv sygeforsikring.
 • Mulighed for at bo og arbejde i et land med en unik blanding af sol og kultur.
 • En dynamisk arbejdskultur med mulighed for personlig og faglig udvikling.
 • Spændende udfordringer og projekter i en vækstorienteret virksomhed.
 • At tage jobbet med hjem til Danmark, når/hvis du ønsker at flytte retur i fremtiden

Søg nu:
Er du klar til at betjene vores kunder i et ambitiøst team hos IP One og udforske mulighederne på den smukke ø Cypern? Send din ansøgning og dit CV til Synnøve på sfs@ip-one.dk. Du er også velkommen til at ringe for at høre mere om jobbet. Ring på 73 111 200.

Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen til vores inspirerende arbejdsmiljø i hjertet af Middelhave

Bliv en del af IP ONE på solskinsøen Cypern!

Vil du udforske ferieøen Cypern, samtidig med at du udforsker spændende muligheder for både personlig og faglig udvikling hos IP ONE? Vi fokuserer på udviklingsmuligheder og udfordringer med mulighed for at få større ansvar. Hos IP ONE kan du virkelig booste din karriere inden for salg.

Bliv en del af et velfungerende team, hvor vi alle spiller en vigtig rolle i hinandens dagligdag.

Hvis du engang får lyst til at vende retur til Danmark igen, så er det vores plan at åbne kontor i hjertet af København, Århus eller Odense. Du har naturligvis også mulighed for at arbejde på vores eksisterende kontorer i Esbjerg og Kolding. Indtil da, kan du nyde fordelene ved lavere skatter, eksotisk mad og et skønt netværk af både lokale og danskere som bor i Paphos.

Om Os: IP ONE er et mindre dansk erhvervsteleselskab, der er specialiseret i skræddersyede telekommunikationsløsninger til virksomheder i hele Danmark. Vores dedikation til teknologi og skabelse af værdi for vores kunder har gjort at vi vokser år for år.
Vi er et lille team med store ambitioner for fremtiden, og vi vil gerne have dig med på vores rejse.

Lokation: Vi er baseret i den charmerende by Paphos på Cypern, hvor solen skinner hele 330 solskinsdage om året, smukke strande, fantastiske bjerglandskaber og et overflod af gastronomiske oplevelser.
Sammenlignet med Danmark, har Cypern også markant lavere leveomkostninger og en skattesats på under 10%.

Ansvarsområder:

 1. Håndtering af indgående henvendelser og leads: Du vil være ansvarlig for at håndtere indgående henvendelser og leads, der er genereret af vores marketinginitiativer.
 2. Udarbejdelse af tilbud: Du vil udarbejde tilbud til potentielle kunder baseret på deres behov og krav.
 3. Skabe mersalg og følge op på varme leads: Ved at lytte til kundens behov og forstå deres udfordringer, vil du kunne identificere muligheder for mersalg og følge op på varme leads for at sikre lukninger.
 4. Leads-generering: Du vil være med til at generere ideer til at skabe flere leads gennem forskellige kanaler såsom messer, klubsamarbejder og andre initiativer.
 5. Opbygning og vedligeholdelse af kundeportefølje: På sigt vil du få din egen kundeportefølje, hvor du vil være den primære kontaktperson og sikre, at vores kunder får den bedst mulige service.

Kvalifikationer:

 • Erfaring inden for salg er en fordel, men ikke afgørende - vi leder efter folk med vilje til at lære og vokse.
 • Engageret og struktureret med evnen til at arbejde selvstændigt.
 • Udadvendt med fremragende kommunikationsevner på alle niveauer.
 • Evne til at identificere løsninger og skabe værdi for kunderne.

 

Hvad Vi Tilbyder:

 • En spændende stilling med frihed under ansvar.
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling.
 • Attraktiv lønpakke. (Lav skattesats på omkring 10%)
 • Et stærkt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger.
 • En virksomhedskultur, hvor vi løfter i fællesskab og støtter hinanden.
 • Vi hjælper dig med alt hvad du skal bruge, for at komme på plads på Cypern.


Ansøgning:
Er du klar til at styrke vores salg hos IP ONE og udforske mulighederne på den smukke ø, Cypern? Send din ansøgning og dit CV til Synnøve på sfs@ip-one.dk. Du er også velkommen til at ringe for at høre mere om jobbet. Ring på 73 111 200.

Vi er altid interesseret i dygtige medarbejdere og spændende kompetencer. Derfor er du altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til: job@ip-one.dk.

På forhånd tak.

Telebranchens bedste service

Ingen binding

Åbent døgnet rundt

FULD ADGANG TIL ALLE FUNKTIONER

Tak, vi har nu modtaget din forespørgsel

Vil vil ringe dig op hurtigst muligt

Gem prisberegning

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]

Bliv ringet op

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]