Udenlandske telefonnumre

Telefonnumre til dine udenlandske afdelinger

Når din virksomhed vokser, og får brug for at udvide internationalt, så kan du nemt få udenlandske numre og lokalnumre hos os. Vi integrerer det i dit eksisterende system. Det effektiviserer din virksomheds dagligdag og binder dine afdelinger sammen.

Prisen for portering eller oprettelse af nummer afhænger af det enkelte land. Ring til os og hør mere.

Få alle virksomhedens numre ind i samme system. 

Vores landekodestyring sikrer, at opkaldene ryger præcis derhen de skal.

Nemmere bliver det ikke! Bliv ringet op i dag

Udenlandske telefonnumre

Når du har et udenlandsk telefonnummer, kan du modtage opkald på dette nummer til lokal takst og du betaler en månedlig takst for at have nummeret. Vi kan indstille din PBX til at vise dit udenlandske hovednummer, når du ringer til kunder i det pågældende land. 

Disse udgående opkald takseres til normal udlandstakst.

Men der er mange fordele at have et udenlandsk hovednummer. Særligt at dine udenlandske kunder vil opleve at kunne ringe til lokal takst. Det lokale nummer har også stor psykologisk effekt, da det er langt lettere at overbevise sig om, det er en god idé at ringe, hvis man kan forvente lokal takst og at blive mødt af én, der taler samme sprog.

Du får også muligheden for at gøre hele oplevelsen lettere for dine kunder, da du kan bruge dit PBX-system til at give kunden landespecifik betjening. Altså kan du have talebeskeder og tastemenuer til at blive afspillet på det rette sprog for dine udenlandske kunder.

Dit udenlandske telefonnummer vil fungere på samme måde som ethvert andet hovednummer. Du har de samme muligheder for at oprette viderestilling, åbningstider, omstilling, telefonsvarer og PBX.

Udfordringer med udenlandske telefonnumre

Der er stor forskel i de forskellige lande ift. reglerne for at oprette et nummer, der har ophav i det pågældende land. Visse lande kræver for eksempel, at du har et CVR-nummer i landet, for du kan oprette et telefonnummer med den pågældende landekode.

Indgående opkald med udenlandsk nummer

Hvis du vil vide noget om, hvem der sidder i den anden ende af dit udenlandske opkald, kan du konsultere Phonebook of the World. Denne database er ganske omfattende og drager på de gule (og hvide) sider fra de forskellige lande, hvis ikke der eksisterer et andet register.

Hvis du ikke finder din information og stadig er skeptisk, kan du konsultere Ukendtnummer, som er en brugergenereret database, som har informationer og en lang række fup- og svindelnumre, som du bør passe på. Numrene i denne database er ikke begrænset til Danmark, så hvis det pågældende telefonnummer er i hænderne på en serie-fusker, kan du sandsynligvis finde information om nummeret her.

Find landekoder for udenlandske opkald

Vi har også samlet en liste over landekoder, så du let kan identificere et udenlandsk opkald.

Vi er til at tale med
Må vi ringe dig op?