Ingen binding

Telebranchens bedste service

Åbent døgnet rundt

OneMobil Communicator

Et værktøj til en nemmere arbejdsdag

Det skal være nemt at drive sin virksomhed, uanset hvor man befinder sig. ONEMOBIL COMMUNICATOR er vores app til dig. Den giver dig overblik og kontrol.

Telebranchens bedste service

Ingen binding

Åbent døgnet rundt

FULD ADGANG TIL ALLE FUNKTIONER

Onemobil Communicator

Forbedre produktiviteten og kommunikationen i din virksomhed

ONEMOBIL COMMUNICATOR er en app, der bruges til effektiv styring af telefonopkald i en virksomhed eller organisation. Den indeholder avancerede funktioner til omstilling af opkald og håndtering af opkaldskøer.

Med ONEMOBIL COMMUNICATOR kan medarbejdere administrere og styre flere opkald samtidigt, herunder viderestilling, overførsel og parkering af opkald. Appen giver mulighed for at håndtere opkald på en mere effektiv måde og sikrer, at opkaldet når den rette modtager.

ONEMOBIL COMMUNICATOR kan også integreres med virksomhedens kontaktlister, så medarbejdere nemt kan finde og ringe til kolleger eller eksterne kontakter. Desuden kan medarbejdere se oplysninger om kollegers tilgængelighed, herunder om de er optaget, ledige eller i møde.

ONEMOBIL COMMUNICATOR kan forbedre produktiviteten og kommunikationen i en virksomhed ved at effektivisere opkaldshåndtering og sikre, at opkaldene når de rette personer på det rette tidspunkt.

Se hvordan ONEMOBIL COMMUNICATOR ser ud

Afspil video

Funktioner i ONE COMMUNICATOR

Et stærkt værktøj, som gør at du kan arbejde fra din mobiltelefon, hvor som helst og når som helst.

Med OneMobil Communicator kan du hurtigt viderestille eller omstille opkald direkte til kollegaer, køer eller afdelinger.
Der er indbygget mulighed for både varme og kolde viderestillinger samt muligheden for at trække opkaldet retur.

I får adgang til at kunne se hinanden i det indbyggede overskuelige overblik – derfra kan I endda nemt sende sms’er eller ringe til hinanden.

Med kalender integration kan I se hinandens begivenheder nemt i det fælles overblik. Så slipper I for at ringe forgæves til hinanden hvis I f.eks. er i møde.

Ringer du tit til lageret eller har du de kollegaer du altid tyer til når du mangler rådgivning? Så kan du lave en favoritliste som vil blive tilføjet overblikket øverst, så de altid er tilgængelige med få tryk.

Med OneMobil Communicatoren kan du hurtigt tilføje og afmelde telefoner i køerne. Dette gør det nemmere at styre jeres vagtgrupper/ringegrupper mm. på farten.

Via OpkaldsID kan I få tilføjet jeres hovednummer/direkte numre/mobilnumre/afdelingsnumre så I hurtigt og nemt kan skifte imellem det ID I gerne vil vise når I ringer ud til kunderne.
OpkaldsID kan endda sættes op med en automatisk plan så I aldrig skal tænke på at skifte fra Firma til Privat nummer når arbejdsdagen er slut.

Med statusser kan I hurtigt ændre jeres nuværende status. Det gør at jeres kollegaer nemt og hurtigt kan se om I er tilgængelige til et opkald eller en omstilling. Vi har mange forskellige statusser som er prædefineret, og hvis I ønsker kan vi altid lave nye.
Statusser kan også sættes til at påvirke din telefon, så du f.eks. automatisk går på ”forstyr ikke” når dit møde starter, og fjerner det ligeledes når mødet er slut.

I OneMobil Communicatoren kan I hurtigt finde den statistik der betyder noget – kundestatistikken – Hvor hurtigt I besvare kaldende i de forskellige køer. Ligeledes kan I nemt se tilgængelige operatører, mistede opkald og meget mere.

Med nem adgang til telefonsvareren giver det jer direkte adgang og fuldt overblik over de telefonbeskeder som er lagt på jeres mobil. Man har mulighed for at aflytte, ringe retur, slette og videresende beskederne til eks. En kollega. Når alt dette er styret igennem app’en betyder det at I slipper for de opkaldsafgifter der er forbundet ved at ringe op til telefonsvaren.

Med vores praktiske app får du adgang til en overskuelig telefonbog, der gør det let at ringe direkte til dine kolleger. App'en giver dig også et godt overblik over dine kollegers tilgængelighed, så du kan se, om de er ledige eller optaget.

Du har også mulighed for at tilpasse visningen af afdelinger og kolleger efter dine behov. På den måde kan du skræddersy app'en, så du kun ser de personer, du har brug for at kontakte, hvilket gør det endnu mere effektivt og overskueligt.

Åbent døgnet rundt

Vi er på arbejde, når du er på arbejde

Du skal altid have mulighed for at få hjælp. Derfor er vi på arbejde når du er på arbejde. Ring til os når som helst!

ONE COMMUNICATOR

Et hav af funktioner til håndtering af din virksomheds telefoni

Med ONE COMMUNICATOR har du det rette værktøj til at lette din hverdag. Vi har udviklet en lang række funktioner, som før at du nemmere kan håndtere virksomhedens telefoni, og sikre at alle henvendelser bliver håndteret.

Gem tilbud

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]

Bliv ringet op

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]