Ingen binding

Telebranchens bedste service

Åbent døgnet rundt

Hotdesk

Fremtiden er hybride arbejdspladser

Skab en mere fleksibel, samarbejdsorienteret og effektiv arbejdsplads og tilpas de moderne arbejdsmønstre og behov hos både medarbejdere og virksomheder.

Telebranchens bedste service

Ingen binding

Åbent døgnet rundt

FULD ADGANG TIL ALLE FUNKTIONER

Er hotdesk en god idé til jeres virksomhed?

Fordelen ved hotdesk er, at det giver fleksibilitet og mobilitet for medarbejdere i en virksomhed. Her er nogle af fordelene ved hotdesk:

Fleksibilitet

Med hotdesk kan medarbejdere arbejde fra forskellige skriveborde eller arbejdsstationer efter behov. Dette giver dem mulighed for at tilpasse deres arbejdsområde til de opgaver, de skal udføre, eller de teams, de samarbejder med.

Optimering af plads

Hotdesk-konceptet gør det muligt at udnytte arbejdspladsen mere effektivt. I stedet for at have faste skriveborde til hver medarbejder kan arbejdspladsen deles og udnyttes bedre, hvilket kan reducere behovet for plads og eventuelle omkostninger forbundet med større kontorlokaler.

Øget samarbejde og fleksibilitet

Hotdesk-faciliteter kan lette samarbejdet og interaktionen mellem medarbejdere på tværs af teams og afdelinger. Da medarbejdere ikke er bundet til et bestemt skrivebord, er det lettere at arbejde sammen og flytte rundt efter behov. Dette fremmer også en mere dynamisk og fleksibel arbejdskultur.

Bedre udnyttelse af teknologi

Hotdesk-miljøer er normalt udstyret med avanceret teknologi og faciliteter, herunder fælles printer- og kopimaskiner, videokonferenceteknologi og adgang til cloud-lagring. Dette giver medarbejderne mulighed for at udnytte disse ressourcer uden begrænsninger og uanset deres placering på arbejdspladsen.

Konfigurationen følger medarbejderen

Når en medarbejder logger på en telefon med sit lokalnummer og en personlig kode, aktiveres straks alle medarbejderens personlige indstillinger. Dette betyder, at medarbejderen får adgang til sin egen telefonbog, og medarbejderens personlige funktionstaster bliver tilgængelige, og køtilmeldingerne bliver aktive. Telefonens status forbliver også den samme som ved den sidste afmelding, enten ledig, i pause osv., og medarbejderens direkte nummer er tilsluttet.

Ydeevne og statistik er knyttet til det specifikke lokalnummer, hvilket betyder, at antallet af opkald, taletiden osv. registreres for den enkelte medarbejder uanset hvilken telefon der er logget på. Afbrydelse af log ind sker med et enkelt tryk, hvorefter det ikke længere er muligt at foretage opkald fra telefonen.

Bordtelefoner til hotdesk-konceptet

Vi anbefaler SNOM

Gode bordtelefoner er afgørende for at kunne gennemføre hotdesk-konceptet. 

Fast kontaktperson

Du er aldrig et tilfældigt nummer i køen

Din faste kontaktperson har lavet jeres telefoniopsætning og har dermed et godt kendskab til jeres virksomhed.

Gem tilbud

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]

Bliv ringet op

[field id="AGB"]
[field id="AGBcalc"]
[field id="BGB"]
[field id="BGBcalc"]
[field id="CGB"]
[field id="CGBcalc"]
[field id="DGB"]
[field id="DGBcalc"]
[field id="omstillingTalHidden"]
[field id="omstillingPrisHidden"]
[field id="EGBcalcTotal"]