Med vores telefoniløsning kan du selv bestemme, hvor du vil arbejde. Har du flere kontorer forskellige steder i landet, behøver du ingen indviklet løsning til, hvordan dine kunder kan komme i kontakt med en given person. Dine medarbejdere tager blot deres nummer med, hvor end de arbejder.

For eksempel, tager din økonomidirektør turen til et udenbys kontor. Han har en 4-cifret kode, som han taster på sin bordtelefon og er dermed online i løbet af sekunder fra et skrivebord, hvor han ikke under normale omstændigheder hører til. Herfra vil han være tilgængelig på sit direkte nummer og i de telefonkøer, hvor han normalt er tilgængelig.

Alle de personlige indstillinger følger med: Hurtigkald, kalenderstyring, køtilmeldinger, funktionstaster og andre funktioner er ens, uanset hvilket skrivebord han vælger. Tilsvarende vil de personlige statistikker om opkaldslængde, antal opkald osv. ligeledes følge med.

Det samme gælder naturligvis for resten af kontoret. Med hot desk kan I have total frihed over, hvem sidder hvor og hvornår, så længe der er pladser.

Hot desk konceptet

Der findes forskellige versioner af hot desk konceptet. Ovenstående er angiveligt en hot desk light, men måske mere sigende for det knapt-så-ekstreme-og-lidt-konservative danske marked. Men hot desk er i sin oprindelige og mest gængse form, er en slags arbejdsplads-kollektiv, hvor alle deler alt – med andre firmaer.

Det er naturligvis blevet mindre nødvendigt end nogensinde før at have fysiske lokaler til din virksomhed, men nogen gange får man brug for eller lyst til at se kollegaerne, få arbejdsro eller give et professionelt udtryk for firmaets gæster, når du eksempelvis skal holde et møde. Så er det rart at have muligheden for at komme ind på et kontor, der har faciliteterne, du har brug for.

Derfor er kontormiljøer opstået, hvor man har et antal skemalagte timer hver uge, men deler lokalerne med andre firmaer. Eller firmaer lejer lokaler, der er væsentligt mindre end, hvad de under normale omstændigheder havde brug for. Idéen er, du har ikke nogen fast siddeplads og medarbejderne ikke har samme arbejdstider. Man kan derved have rotation i sine skriveborde, så ingen er uden arbejdsplads og intet skrivebord har fast ejer.

Idéen er at dele lokaler, dele skrivebordene på tværs af firmaer og på samme tid dele lejen. Dine faste udgifter til lokaler bliver halveret i takt med dine brug for faste lokaler bliver halveret, i forbindelse med hjemmearbejdspladsernes indtog (Hyperlink) og det virtuelle arbejdsrum. (Hyperlink)

Der er naturligvis fordele og ulemper ved at dele kontormiljø på denne måde. Du kan ikke regne med din stol er indstillet i den højde, du foretrækker, når du kommer på arbejde. Skærmen er måske tiltet, så du skal indstille den også og de andre på kontoret er sikkert ikke så renlige i køkkenet som du selv.

Til gengæld har du ikke brug for at have din egen computer, når alt, du arbejder med, ligger i skyen. Og din telefon ringer på bordet foran dig, hvor det kun er dine kunder, der ringer.

Kontoret er ganske som det ellers ville have været, når du har sluttet fred med, andre har brugt din stol, din telefon og dit keyboard i dit fravær.

Vi sørger for dine oplevelser med teknologien bliver præcis efter dine forventninger. Telefonen har først dit nummer, når du vælger det og stopper, når du har fyraften. Så kan du føle dig tryg, når du har en flydende hverdag med tilgængelighed for dine kunder, professionelt udtryk og strømlinet teknologi.