Hardware

Vi bruger for vores kunders skyld kun markedets bedste hardware. Vi har et tæt samarbejde med den tyske virksomhed Snom som er vores primære og foretrukne producent af bordtelefoner. Ydermere benytter vi Jabra, som leverer nogle af markedets absolut bedste headsets.

Snom D725 bordtelefon

Moderne bordtelefon med høj lydkvalitet. B/W display med 4 linjer, der viser ID på indgående kald. 18 LED funktionstaster til f.eks. hurtigkald, optaget-lys m.v., wideband audio, håndfri betjening med headset, strøm via netværkskabel (PoE – Power over Ethernet). To Gigabit LAN porte.

Gigaset R650H Pro telefon

Et lille alternativ til SNOM bordtelefonen, som er let at anvende og har et simpelt og kompakt design. Telefonen har et stort oplyst display, fantastisk lyd, bred rækkevidde, øget bevægelsesfrihed samtidligt med, at den er robust,
stødsikker og ikke mindst beskyttet mod støv og vandstænk.

Jabra trådløse headsets

Vi tilbyder nogle af markedets absolut bedste trådløse headsets. Jabra Engage 75 Stereo/Mono har en speciel støjreducerede mikrofon, som giver krystalklare opkald. Taletiden er op til 15 timer. Den nye moderne Jabra Evolve 75e har trådløse earbuds, hvilket giver stor fleksibilitet. Taletiden er op til 14 timer efter kun 2 timers opladning.

Smartphones og tilbehør

Vi tilbyder markedets nyeste smartphones fra bl.a. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Ulefone og Sony. Yderligere tilbyder vi alt tilbehør til telefonerne lige fra strømkabel til covers og PanzerGlass og hærdet beskyttelsesglas.