Lyn hurtig fiber

med døgnsupport

Tjek, hvad vi kan levere på din adresse

Tjek, hvad vi kan levere på din adresse

Vores konkurrencedygtige

Fiberpriser

200/200

kr 449 Månedlig
 • Online garanti
 • Max 4 timers nedetid
 • Døgnsupport

500/500

kr 499 Månedlig
 • Online garanti
 • Max 4 timers nedetid
 • Døgnsupport

1000/1000

kr 599 Månedlig
 • Online garanti
 • Max 4 timers nedetid
 • Døgnsupport

Blot nogle af fordelene ved at bruge os

Døgnsupport

Fast kontaktperson

Onlinegaranti

Hos IP One gør vi en ære i at tilbyde hurtigt og stabilt fibernet til dit erhverv. Og vi tager kundetilfredshed og service helt alvorligt – vi har 24/7 service og du har altid samme kontaktperson. Vi har en hands-on tilgang til tingene, så hvis dit internet er nede, løber vi stræk for at få det op at køre igen – faktisk garanterer vi at være hos dig inden for 4 timer, hvis vi uheldet er ude. Hvis vi ikke kan genoprette din forbindelse med det samme, som det eksempelvis er tilfældet, hvis dit kabel graves over, opsætter vi en midlertidig 4G/5G mast, som kan dække din virksomheds internetbehov. For vi ved, internettet er kritisk del af din virksomhed og hvert minut med afbrydelse kan koste dig dyrt. Derfor tager vi ethvert opkald seriøst og yder vores absolutte for at sikre dig en hurtig og stabil forbindelse.

Brug for internet til hjemmearbejdsplads?

Hvad er fibernet? Fibernet er netværket af optiske kabler, lysledere, der sender signaler med lysets hastighed – og med forsvindende lille tab af energi. Dette netværk giver anledning til overførsel af data med svimlende høje hastigheder og kommunikation på tværs af kloden uden mærkbar latenstid.

Erhverv dig fremtidens forbindelse i dag

Fibernet er meget hurtigt og hvis du udelukkende benytter internettet til at sende e-mails og onlinesøgninger, kan vi tilbyde andre løsninger, der passer bedre til dine behov.

Hvis du vil fremtidssikre din virksomheds forbindelse, bør du vælge fibernet, da dette er fremtidens forbindelse. Interaktionerne mellem kunder og virksomheder og for den sags skyld virksomheder imellem, bliver i stigende grad mere digital. De store mængder data vil på et tidspunkt skabe store problemer for det klassiske bredbånd, hvis tendensen fortsætter.

Det kan derfor være fordelagtigt for dig at etablere en fibernetforbindelse, hvis du ikke allerede har en, da fibernettet uomgængeligt vil blive standarden i fremtiden, i samme stil som det forventes du er tilgængelig via din mobiltelefon i dag.

10 gode grunde til du skal vælge IP One, når du skal have fibernet til dit erhverv.

 • Du får adgang til support døgnet rundt – året rundt
 • Du har en tekniker på din adresse inden for 4 timer, hvis problemerne ikke kan klares telefonisk – uanset hvornår du ringer
 • Du har altid samme kontaktperson, når du ringer
 • Du har ingen binding*
 • Du får ingen vanskeligheder med oprettelse eller afmelding
 • Du får den hastighed, du har brug for med mulighed for at opgradere efter behov
 • Du får ingen grimme overraskelser som teknikergebyrer eller uventede ventetider
 • Du får høj driftssikkerhed med oppetid på 99,9%
 • Vi opretter hurtigt wi-fi i dine lokaler, uanset deres størrelse med både virksomheds og gæstenetværk
 • Vi opretter også gerne internetbroer mellem dine forskellige bygninger, hvis du har flere på samme adresse

*Vi vil gerne profilere os ved at give dig friheden til frit at vælge dit teleselskab, også hvis det betyder du vælger os fra. Men vi er nødsaget til at opgive dette princip, når du bestiller os til at grave et fiberkabel ned for dig. Dette er naturligvis en konsekvens af omkostningerne for nedgravningen.

Kan jeg få fibernet til mit erhverv?

Ja. Du har måske opdaget, der ikke er lagt lige meget fibernet i hele landet og du er måske uden for de områder, hvor der er lagt flest fiberforbindelser. Men du kan stadig få fibernet til dit erhverv! Hvis du er langt fra det nærmeste tilslutningspunkt, vil oprettelsen tage lidt længere tid, end hvis du havde tilslutningspunktet lige om hjørnet. Men hvis du vil have fibernet kan vi lægge et kabel for dig, der går lige til dit erhverv.

Up- og downloadhastigheder

Uploadhastigheden for fiberforbindelsen er altid den samme som downloadhastigheden. Dette står i skarp kontrast til den klassiske bredbåndsforbindels, der er væsentligt hurtigere i downloadhastighed end uploadhastighed.

Dette skyldes bredbåndsforbindelsen er en énvejsforbindelse og hver retning har sin egen infrastruktur. Forbrugeren har i langt de fleste tilfælde betragteligt mere brug for download-hastighed end upload-hastighed, fordi forbrugeren som regel er mere passiv end aktiv forbruger af nettet – altså læser artikler, streamer film, foretager online søgninger ol. Imod sende mails, lægge en video på nettet eller uploade billeder. Derfor er infrastrukturen bygget til at imødekomme disse behøv, hvis giver væsentligt forskellige hastigheder.

For fiberforbindelsen er up- og downloadhastigheder hos forbrugeren ikke længere en overvejelse for planlægning af infrastrukturen, da forbindelsen er tovejs. Altså kan du sende et lyssignal gennem den selvsamme lysleder, som du modtager et signal igennem. Signalerne har ingen effekt på modgående signaler og kan passere forbi hinanden uden forstyrrelser. Derfor vil fibernettet som udgangspunkt altid have synkrone hastigheder. Hvilket er til stor glæde for nogle brugere af fibernettet, som ofte sender store mængder data.

For din virksomhed betyder det også, du vil opleve nogle af dine internetbaserede opgaver vil tage væsentligt kortere tid, da den tidligere infrastruktur ikke var designet til at imødekomme dine uploads af store mængder data.

Fremtidssikring

Fibernettet dækningsgrad i Danmark er allerede godt og vel over 50% og stødt stigende. Desværre er udbredelsen af fibernettet en dyrebar proces, da kablerne skal graves ned i jorden. I de større byer udgør denne nedgravning en betydelig udfordring, da vejene skal graves op og der efterfølgende skal disse lægges igen. Dog er fibernettet kommet på den politiske dagsorden og Innovationsfonden har været med til at sætte gang i tingene med en betydelig kapitalindsprøjtning.

Og det er med god grund, for kommunikation, der er hurtigere end lysets hastighed vil sandsynligvis være en utopi meget længe endnu, for lysets hastighed er ikke just en barriere man lige overskrider og i skrivende stund er kvantecomputeren stadig i sit spæde stadie og vi ved endnu ikke, om der vil gå generationer eller om det nogensinde vil blive muligt at kommunikere med kvantemekanisk sammenfiltring.

Man kan derfor roligt sige, fibernettet er kommet for at blive

Opbygningen af en fiber

Et fiberkabel er opbygget med en kerne, der er en meget tynd kerne af specialdesignet glas eller plastic, hvor lyset bevæger sig så tæt på lysets hastighed som muligt. Denne kerne har et omkringliggende lag, kaldet en cladding, som også er lavet af en speciel type glas eller plastik, men hvor lyset vil bevæge væsentligt langsommere. Disse sørger i kombination for, lyset ikke fordrejes i kernen og derfor kan aflæses klart i den anden ende af kablet. Disse to lag er omsluttet af yderligere lag, som beskytter kernens integritet. I dette system er det højst usandsynligt af opleve tab af informationer eller energi. Og ikke nok med kommunikationen foregår med lysets hastighed, så er systemet også utroligt robust.

Vi er til at tale med
Må vi ringe dig op?