Vi gør det enkelt og intuitivt af få mobiltelefoni til erhverv

Som erhvervskunde hos IP One får du en række fordele på dit mobilabonnement: Vi har ingen bindingsperiode, du får adgang til 5G og så får du også vores sublime kundeservice. Du får både fri tale og ubegrænset data.

Få omstillingssystemet med på mobilen

Og når du bruger mobilen kan du også tilgå vores OneCommunicator App, som giver dig alle mulighederne fra mobilomstilling med på farten. Appen virker i grove træk på samme måde som OneCommunicator, men du han have den med i lommen og nyde godt at alle fordelene – også når du ikke er i nærheden af din arbejdsplads.

Få komplet overblik

Min side kan du få komplet overblik over din virksomheds mobiltelefoni. Her kan du se statistik for dine telefoner, du kan se dine medarbejderes forbrug af data, tale og sms. Du kan også se fremtidige betalinger og du kan spærre eller bestille nyt SIM-kort og meget mere.

Strictly business

Vi sparer dig for obligatoriske streamingtjenester, som du givetvis alligevel ville ønske du kunne vælge fra. Det giver os muligheden for at give dig en fordelagtig pris, hvor du derefter selv kan vælge hvilke streamingtjenester du vil bruge, hvis nogen. Vi anser ikke underholdning gennem streaming som nogen særlig fordel i erhvervstelefoni, så vi har derfor valgt at spare dig og give dig valget, hvad du vil abonnere på.

Dine gamle numre følger med

Du kan beholde dine gamle numre, når du skifter til IP One. Dette er kendt som portering. Vi har porteringsark (hyperlink) her på sitet, men vi sørger gerne for at dit telefonnummer følger med, når du skifter teleselskab til IP One.

Wi-fi opkald

Som mobil erhvervskunde hos IP One har du mulighed for at tilgå wi-fi opkald, så du vil gå helt klart igennem, når du er i nærheden af din router. Du kan se mere om wi-fi opkald, på vores side, der handler om wi-fi og VoLTE-opkald.

Datastop

Hvis du er bange for at komme til at overstige dit forventede forbrug af data kan du aktivere datastop på Min side. Datastop vil mærkbart sænke din overførselshastighed, når du har overskredet dit forbrug. Du bliver informeret, når du nærmer dig din grænse og når grænsen er nået, så du ikke får nogen overraskelser.

Nyt SIM-kort

Vi printer et nyt SIM-kort så snart du bestiller. Dermed kan vi sende det pågældende SIM-kort til din virksomhedsadresse allerede få minutter senere, såfremt vi er i nærheden af printeren. Og du vil dermed typisk kunne tage dette SIM-kort i brug allerede næste dag.