Derfor er et guldnummer en god investering

Et Guldnummer kan være en rigtig god investering for din virksomhed, læs her hvorfor.

Hvad er et Guldnummer?

Et Guldnummer er et ekstra godt telefonnummer som er ekstra nemt at huske, i forhold til et helt almindeligt nummer. Et Guldnummer lyder godt, er nemt at sige og nemt at huske. Derfor kan du skille dig ud med et Guldnummer.

Sælg mere med et Guldnummer

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men her kommer et eksempel:

Eksempel 1:
Et VVS firma kommer kørende i en flot firmabil med et helt tilfældigt telefonnummer på siden – lad os bruge et fiktivt nummer 10 21 38 47.

Eksempel 2:
VVS firmaets konkurrent kommer kørende i en firmabil næsten magen til firma 1’s, men med et Guldnummer på siden – 10 20 30 40.

I ovenstående eksempler, vil langt de fleste mennesker lægge mærke til Eksempel 2, men næsten ingen vil huske Eksempel 1. Grunden til dette ligger i menneskets natur, da det mere eller mindre er programmeret i vores DNA at lægge mærke til mønstre, ligheder og gentagelser.

Det betyder dermed at hvis dit firmanummer er nemt at huske, kan du have en fordel over dine konkurrenter – naturligvis alt efter hvilken branche du opererer i. Er du synlig i gadebilledet, så kan det have en kæmpe fordel.

Hvad koster et Guldnummer?

De fleste udbydere har en liste over Guldnumre de tilbyder til salg. Priserne svinger meget og kan koste alt fra 100 kr. – 10.000 kr. Jo bedre et nummer, jo højere er prisen.

Hos IP One, kan din virksomhed finde ekstra gode telefonnumre, fra 2.995 kr. inkl. moms. Du kan se vores Guld og Sølvnumre her.

Guldnummer 73 11 12 13

Flere indlæg

Dark Fibre

Dark Fibre Dark fibre har et ganske vidst et fedt navn, men selve konceptet er meget muligt endnu federe. Når man installerer fibernet, udgør selve

Læs mere »

IoT – Tingenes internet

IoT – Tingenes Internet 5G er på banen med lynhurtigt højkapacitets internet, hvilket betyder, at alle dine enheder kan komme på internettet, uden det vil

Læs mere »

Del dette indlæg