Vi kan tilbyde et hav af fordele til dit Callcenter, supportcenter, kundeserviceafdeling eller helpdesk, uanset om du har mange indgående eller udgående opkald. Med vores OneCommunicator bliver din telefoni strømlignet, men vi kan også tilbyde mange andre fordele, som du kan læse om nedenstående. Uanset hvordan du definerer god kundeservice, kan vi hjælpe med at definere dit telefonsystem og dine interne processer i forbindelse med telefonen til at imødekomme både dine og dine kunders behov.

Opkaldsstyring

Når du modtager et opkald i dit callcenter behøver alle kunder ikke nødvendigvis at blive behandlet ens. For nogen gange er det bedre at tage højde for, at dine kunder ikke har de samme behov. Modtager du eksempelvis et opkald fra udlandet, kan du med landkodestyring sørge for, at dette opkald bliver besvaret af én, der har de sproglige egenskaber, som er nødvendige.

Du kan også have indgående opkald, hvor du kan forudse indholdet af samtalen. Det kan resultere i en særlig god kundeservice, når du er på forkant med situationen på denne måde. Så har du eksempelvis enkelte kunder, der ringer ofte, kan du sørge for, disse kunders opkald som udgangspunkt bliver besvaret af de samme medarbejdere.

Eller har du storkunder, det betyder noget mere for dig end de fleste andre kunder, kan du fint give dem lov til at snyde lidt i køen, uden nogen behøver at vide af det.

Velkomsthilsen

Uanset hvad bør du have en velkomsthilsen til dit køsystem, der giver udtryk for, dine kunder er i gode hænder og deres opkald tages seriøst. Velkomsthilsnerne kan ændres, når du har lyst eller behov, eventuelt i tilfælde af travlhed i telefonen eller ved andre særlig omstændigheder. Dine velkomsthilsner kan også automatiseres, så de afspejler, hvorvidt der bliver ringet inden for eller uden for telefonens åbningstid.

Talebeskeder

Når din velkomsthilsen allerede er afspillet kan der stadig være langt igen for din kunde. Derfor kan du indtale og afspille talebeskeder undervejs, du kan eventuelt bruge disse til at informere dine kunder om deres muligheder undervejs i køen. Mulighederne kan være mange, men de er ultimativt op til dig, hvorvidt du vil tilbyde eller præsentere disse muligheder for dine kunder. Du har stor valgfrihed, når det komme til, hvilke talebeskeder du vil præsentere i din telefonkø. Hvis du er rigtig modig, kan du fortælle en joke eller sælge en reklameplads.

Valgmenuer / tastemenuer

En af de muligheder, du med noget større rimelighed kunne præsentere for dine kunder, er valgmenuen. Her har du igen meget stor valgfrihed, når det kommer til, hvad du vil præsentere. Du kunne præsentere call-back-funktionen, hvor du automatisk ringer kunden op, nå de er blevet nummer et i køen. Det betyder, de ikke behøver at lytte til din ventemusik eller malplacerede jokes.

Men dine valgmuligheder for, hvad du kan tilbyde af service gennem valgmenuerne, er mange. Du kan bede dine kunder taste kundenummer, referencenummer, fakturanummer, CPR-nummer eller meget andet, mens de venter. Dermed kan du kalde deres informationer frem i dit system, når de når igennem.

Har du derimod behov for at afspejle professionalitet, mens dine kunder venter, kan du gennem tastemenuen dirigere til forskellige afdelinger, om end det er de samme personer, kunderne når frem til i sidste ende. Når du alligevel har kunderne på linjen, er det op til dig, hvad du vil bruge deres opmærksomhed på.

Opkaldsflow og køsystem

Når du skal designe dit opkaldsflow og dine køsystemer, får du virkeligt mulighed for at lave nogle fede løsninger. Med PBX designeren og OneCommunicator får du fuldstændig kontrol over, hvordan dine opkald skal forløbe. Du kan selv vælge, hvilke telefoner, der skal ringe først, om der skal ske en forskelsbehandling og mange andre ting.

I erhvervstelefoni er omstilling alfa og omega. Et godt omstillingssystem er altafgørende og du får netop dét i OneCommunicator. Dette program kan alt og kan indstilles til resten.

Statistik

Som callcenter har du særligt meget nytte af vores statistikside, da du vil have helt særlige forudsætninger for at udnytte dataet, der bliver fremstillet. Her kan du få idéer til, hvordan du kan optimere dit callcenter, du kan kontrollere, dine medarbejdere udfører et tilfredsstillende arbejde og ikke udnytter funktioner som ’forstyr ikke’ og ’pause’.

Wallboard

Man kunne kalde wallboardet en naturlig udvidelse af statistiksiden, men den er i realiteten noget mere præsentabel. Wallboardet kan brugerdefineres, så du kan få præsenteret den information, der er mest væsentlig for dig og slå den stort op. Du kan eksempelvis vise de medarbejdere, der har taget flest opkald i løbet af dagen på en storskærm i dit callcenter og se, hvad det gør for din effektivitetsrate, at der kunne gå lidt sport i, hvem der kan præstere bedst på daglig basis.